BASURAS-SANITAT-OBRES-MEDI AMBIENT-CARRERS-SENYALS-TRAFIC-CULTURA-RIERES-PONTS-GOVERNACIO-HISENDA-COOPERACIO-ESPORTS-MOBILITAT-COMUNICACIO-URBANITZACIONS-IMPOSTOS-TAXAS-SANCIONS-MULTES-MOBILIARI-VEHICLES-BOMBERS-PROTECCIO CIVIL-ANIMALS-

A partir d'ara tindrem una nova secció i ens agradaria que tu fossis el protagonista. Envia'ns un correo electrònic explicant el problema que tens i si se t'acudeix alguna solució. Intentarem publicar-lo al nostre blog i fer-ne un seguiment.


dimecres, 6 de febrer del 2013

I ARA QUE …Febrer 2013


I ARA QUE …Febrer 2013

Arribem al mes de febrer d'aquest 2013 convuls per les continues revelacions de “presumptes” irregularitats, cobraments en negre, i d'altres misèries de la “alta política”.

Mentres la vida ciutadana continua, les xifres d'atur segueixen creixent i les tensions financeres no es redueixen.

Municipis relativament petits, com el nostre de Corbera, han de fer mans i mànigues per a quadrar els comptes amb actuacions de reducció i control de despeses, no sempre populars, i amb una petita però creixent normalització de fets històrics que signifiquen injustícies i desigualtats de uns territoris envers d'altres.

No és el millor moment per a fer obres, per a fer inversions majors, i per tant s’estan fent algunes reparacions, alguns diran que pedaços i potser tenen raó però es difícil poder fer molt mes a data d'avui.

A casa nostra, d'aquestes coses, tots som culpables, encara que amb diferent mesura: uns, els gestors de la “cosa pública”, per voler fer massa coses i desprès no ser capaços de gestionar-ho (mirem quantes urbanitzacions segueixen sense obres i en cas de tenir-les sense la recepció per l’Ajuntament); altres, els ciutadans, és a dir nosaltres, per la visió curta i egoista de què ... a casa meva no passi una servitud de pas, que la farola la tinc molt allunyada,  que vull o no vull soterrament, ... etc. ... i una impugnació rere l’altre mentrestant a l’hora de dedicar temps a les juntes i associacions per a resoldre-ho, res de res.

... i a l’hora d'anar a votar prop del 53% d'abstenció que en moltes urbanitzacions s’apropa al 70%. No estic d'acord en que així es resolguin els problemes, si algú sap fer-ho millor que ho demostri, que és mulli i hi dediqui temps personal i professional i ens ajudi a tots.

Bé dons hi ha esperança, jo la tinc i no vull somiar truites, vull ser pacient però constant per tal de què anem millorant, amb el treball de tots tornarem a recuperar l’esperit de “revolució” que va fer famós aquest poble i aquesta zona quant allò de .... PROU CUES A LA N-340 .... semblava impossible i es va fer (incomplert ja ho sé però existeix)

Vull tornar a posar al mapa aquest municipi ... i no només per una lamentable anècdota sobre senyeres en la que costa mes el farcell que el gall.


Mariano Lopez