BASURAS-SANITAT-OBRES-MEDI AMBIENT-CARRERS-SENYALS-TRAFIC-CULTURA-RIERES-PONTS-GOVERNACIO-HISENDA-COOPERACIO-ESPORTS-MOBILITAT-COMUNICACIO-URBANITZACIONS-IMPOSTOS-TAXAS-SANCIONS-MULTES-MOBILIARI-VEHICLES-BOMBERS-PROTECCIO CIVIL-ANIMALS-

A partir d'ara tindrem una nova secció i ens agradaria que tu fossis el protagonista. Envia'ns un correo electrònic explicant el problema que tens i si se t'acudeix alguna solució. Intentarem publicar-lo al nostre blog i fer-ne un seguiment.


dimecres, 14 de maig del 2014

ELECCIONS EUROPEES

Ja tenim aquí un altre cop eleccions, i un altre cop caurem, portats pel desànim i la mala gestió dels polítics que ens governen, en la temptació de no exercir el dret de votar.

Només vull fer una petita reflexió i és que amb tot el que va costar aconseguir el dret de dir la nostra, ara ens quedarem a casa, asseguts, esperant que acabi el dia per veure que gracies al nostre magnífic sofà, ha tornat a sortir un representant que no ens agrada?

Por ser tot ens dona tan igual que fins i tot no ens importa qui ens pot representar a Europa, però us recordo que estem en mans dels europeus i si no ens representa, quelcom que sigui capaç de defensar els nostres interessos, continuarem fent el que fins ara s’està fent, res de res.

El nostre país és a la cua de tot i no se’l defensa com cal, els nostres, representats no ens valoren com mereixem i això només es pot dir a les urnes.

Estem demanant constantment el dret a decidir per Catalunya, però cada cop que se’ns convida a votar, és un dret a decidir que tenim a les nostres mans i que molt cops deixem passar sense exercir-lo.

No us quedeu a casa, voteu, tan de bo el percentatge de participació fos del 100% , tot i que fos en blanc.