BASURAS-SANITAT-OBRES-MEDI AMBIENT-CARRERS-SENYALS-TRAFIC-CULTURA-RIERES-PONTS-GOVERNACIO-HISENDA-COOPERACIO-ESPORTS-MOBILITAT-COMUNICACIO-URBANITZACIONS-IMPOSTOS-TAXAS-SANCIONS-MULTES-MOBILIARI-VEHICLES-BOMBERS-PROTECCIO CIVIL-ANIMALS-

A partir d'ara tindrem una nova secció i ens agradaria que tu fossis el protagonista. Envia'ns un correo electrònic explicant el problema que tens i si se t'acudeix alguna solució. Intentarem publicar-lo al nostre blog i fer-ne un seguiment.


divendres, 10 de setembre del 2010

NOTICIES BREUS

Les zones blaves de Corbera no han funcionat durant aquest mes d’agost,gràcies a la proposta de modificació del reglament que vam realitzar des del Grup Independent i aprofitem aquestes línies per agrair totes les persones que ens han manifestat el seu suport i les paraules d’ànim per a continuar treballant pel nostre municipi amb propostes com aquesta.

Fa uns mesos van aparèixer pintades a tot el municipi, l’obra en qüestió es el malauradament famos “444”, al seu dia vam exigir una resposta a l’Ajuntament, i es van comprometre a treure-les, doncs bé ha passat el temps i les pintades continuen igual, pensen retirar-les o potser creuen que s’han de quedar per sempre?

La mina i l’alzina catalogada de la Creu Aragall es troben en un estat lamentable, tota la zona està plena de matolls i brutícia, la porta de la mina està oberta... Senyors/es de l’Equip de Govern, la natura és un dels bens més preuats del nostre municipi, facin la seva feina i mantinguin-la en bon estat.