BASURAS-SANITAT-OBRES-MEDI AMBIENT-CARRERS-SENYALS-TRAFIC-CULTURA-RIERES-PONTS-GOVERNACIO-HISENDA-COOPERACIO-ESPORTS-MOBILITAT-COMUNICACIO-URBANITZACIONS-IMPOSTOS-TAXAS-SANCIONS-MULTES-MOBILIARI-VEHICLES-BOMBERS-PROTECCIO CIVIL-ANIMALS-

A partir d'ara tindrem una nova secció i ens agradaria que tu fossis el protagonista. Envia'ns un correo electrònic explicant el problema que tens i si se t'acudeix alguna solució. Intentarem publicar-lo al nostre blog i fer-ne un seguiment.


divendres, 10 de setembre del 2010

SEGURETAT CIUTADANA?

A Corbera de Llobregat la inseguretat ciutadana creix d’una manera alarmant,es produeixen robatoris en vivendes contínuament, però ara no s’ha produït la mateixa alarma social de fa uns anys, ja que els robatoris no es produeixen en una sola urbanització sinó que s’escampen pel municipi.

El problema és que la ciutadania no està al corrent, perquè l’Ajuntament no fa la seva feina i no la informa ni pren cap mesura per protegir-la.
Corbera es el segon municipi amb el nivell més alt de consum de drogues de tot el Baix Llobregat, però els Mossos d’Esquadra no s’interessen pels “petits camells”..., i malauradament al nostre municipi precisament abunden els “petits camells”.

Qualsevol persona es pot dedicar a la venda d’aquestes substancies, i a més a Corbera ho pot fer amb total impunitat. Cal que l’Ajuntament prengui mesures ràpidament, ja que els índexs de drogodependència augmenten entre els/les joves del nostre municipi, i aquest problema ja afecta a un gran nombre de menors, aquest fet no només agreuja la convivència familiar, sinó també la inseguretat del municipi.
S’han de vigilar les places públiques a on es produeixen aquests delictes i controlar els/les joves que s’hi dediquen a la venda a petita escala de substàncies prohibides.
Jaume Marsellach