BASURAS-SANITAT-OBRES-MEDI AMBIENT-CARRERS-SENYALS-TRAFIC-CULTURA-RIERES-PONTS-GOVERNACIO-HISENDA-COOPERACIO-ESPORTS-MOBILITAT-COMUNICACIO-URBANITZACIONS-IMPOSTOS-TAXAS-SANCIONS-MULTES-MOBILIARI-VEHICLES-BOMBERS-PROTECCIO CIVIL-ANIMALS-

A partir d'ara tindrem una nova secció i ens agradaria que tu fossis el protagonista. Envia'ns un correo electrònic explicant el problema que tens i si se t'acudeix alguna solució. Intentarem publicar-lo al nostre blog i fer-ne un seguiment.


dimecres, 23 de març del 2011

Perquè hauria de votar a les properes eleccions municipals?

Segurament moltes persones es fan aquesta pregunta i no troben motius prou convincents com per animar-se a votar.

Argumenten que el seu vot no canvia res i que, surti qui surti, el resultat és sempre el mateix i res no canvia.

Però això no és així i a les eleccions municipals és quan cada vot emès pren una importància cabdal.

A les eleccions municipals votem per un model de poble, per un projecte de futur proper que afecta a la nostra vida diària, als carrers que trepitgem cada dia, als serveis que utilitzem als impostos que paguem i a l’ús més directe que es fa d’aquests diners.

Quan votem una opció política municipal estem votant per les persones que gestionaran el nostre dia a dia i per aquest motiu cada vot és important.

El poble és sobirà. El poble decideix com vol que sigui el seu entorn, com vol que sigui el lloc on viu i aquesta decisió ens afecta a tots. Aquest fet ens obliga a ser responsables i donar la nostra confiança a l’opció política que s’aproximi més a la nostra manera de pensar i que ens presenti un projecte que s’adigui més amb la nostra idea de com ha de ser Corbera en el futur.

Les eleccions municipals seran ben aviat i des del Grup Independent d’Urbanitzacions volem animar-vos a que escolteu els diferents programes polítics i reflexioneu molt seriosament sobre la responsabilitat que tenim els ciutadans a l’hora de votar.

Som els ciutadans els qui decidim qui presidirà l’Ajuntament de Corbera durant els propers 4 anys. Som responsables del nostre vot i l’abstenció és una mala opció. L’abstenció només demostra desinterès i això, en un estat democràtic, és difícil d’entendre.

Ara podem decidir. No sempre ha estat així. No podem oblidar que la democràcia, al nostre país, és jove. No fa pas tant que vivíem en una dictadura que no permetia al poble decidir qui l’havia de governar, per això cal ser responsable i acudir a les urnes.

Durant les properes setmanes tindrem ocasió de conèixer els programes electorals de les diferents formacions que es presenten a les eleccions municipals, inclosa la del Grup Independent d’Urbanitzacions. Esperem de la ciutadania que es prengui aquest repte ben seriosament i voti.