BASURAS-SANITAT-OBRES-MEDI AMBIENT-CARRERS-SENYALS-TRAFIC-CULTURA-RIERES-PONTS-GOVERNACIO-HISENDA-COOPERACIO-ESPORTS-MOBILITAT-COMUNICACIO-URBANITZACIONS-IMPOSTOS-TAXAS-SANCIONS-MULTES-MOBILIARI-VEHICLES-BOMBERS-PROTECCIO CIVIL-ANIMALS-

A partir d'ara tindrem una nova secció i ens agradaria que tu fossis el protagonista. Envia'ns un correo electrònic explicant el problema que tens i si se t'acudeix alguna solució. Intentarem publicar-lo al nostre blog i fer-ne un seguiment.


dimecres, 23 de març del 2011

TRES PARAULES, TRES DESITXOS

Paraula 1 – Balanç - Aquesta legislatura finalitza, i cadascú pot analitzar com ho farà, uns pocs diran que s’ha fet la millor gestió possible d’un equip de govern ......¿?...., que amb els recursos financers disponibles no es podia fer millor ....¿? , que l’herència era terrible, etc. Tinc moltes dubtes i penso que altres ho haguessin fet millor.

Paraula 2 – Herències - Ja ni ha prou de parlar d’herències, perquè si mirem enrere l’herència be d’altres temps, potser previs a la democràcia, en que es varen fer algunes malifetes per cognoms il·lustres del municipi, per tant parlem de fer coses, de fer-ho d’acord amb els veïns, de posar la prioritat en allò que necessiten els veïns i no en allò que sent una millora objectiva, es clar que no es tan urgent com per exemple refer carrers en condicions acceptables enfront de vials d’accés amb alt risc. Si només sabem parlar de passat no avancem.

Paraula 3 – Compromís - Finalment si el fet clau de tot el mandat ha estat les finances, ¿on ha estat i quina ha estat la prioritat i dedicació del regidor responsable del tema? – Bé dons Eva Parera no ha tingut dedicació complerta, no ha estat a tots els plens, no ha resolt res respecte a les finances, ... Fets à NO TENIM PRESSUPOST 2011, ..... però si que ha fet servir Corbera com a trampolí per a altres responsabilitats (senadora a Madrid i alt càrrec d’Unió Democràtica). Es clar, demanem responsabilitats als que fan servir el municipi per el seus interessos i no el serveixen.

Desitjos - Per això faig públics els meus tres desitjos per a un nou govern municipal: Sentit de poble (que no populisme), sentit de justícia i equitat (que no de justicier), sentit de la prioritat (ciutadana i no individual, que les preferències no ho siguin en funció de pertànyer a una o altre família política o municipal).

Anem a votar en funció de resultats, no només d’ideologies que es fan servir per a ocultar els fets.

Mariano López – Membre de GIU