BASURAS-SANITAT-OBRES-MEDI AMBIENT-CARRERS-SENYALS-TRAFIC-CULTURA-RIERES-PONTS-GOVERNACIO-HISENDA-COOPERACIO-ESPORTS-MOBILITAT-COMUNICACIO-URBANITZACIONS-IMPOSTOS-TAXAS-SANCIONS-MULTES-MOBILIARI-VEHICLES-BOMBERS-PROTECCIO CIVIL-ANIMALS-

A partir d'ara tindrem una nova secció i ens agradaria que tu fossis el protagonista. Envia'ns un correo electrònic explicant el problema que tens i si se t'acudeix alguna solució. Intentarem publicar-lo al nostre blog i fer-ne un seguiment.


dijous, 15 de novembre del 2012


Avui ha estat un dia de vaga important. Molts diran que no l’ha seguit gaire gent, uns altres diran que molta, però tant se val el que diguin, que continuïn amb les seves manipulacions informatives, el que si que es ben cert, es que ha hagut molts llocs on pràcticament estava tot tancat.
Per exemple, Cornella de Llob., ni un bar, ni una empresa, res tothom fen vaga menys, això si, el gran Corte Inglés que com sempre ha mantingut les seves portes obertes per si algú descerebrat volia  aprofitar el dia per anar a comprar.
A veure, si us plau, estem de vaga o no?, es possible que algú aprofiti un dia com avui per avançar les compres de Nadal? Doncs si, no només és possible sinó que es cert.  On estan els valor per a lluita pels nostres drets? Els canviem per fer compres? A on anirem a parar.

Marta Gonzalez