BASURAS-SANITAT-OBRES-MEDI AMBIENT-CARRERS-SENYALS-TRAFIC-CULTURA-RIERES-PONTS-GOVERNACIO-HISENDA-COOPERACIO-ESPORTS-MOBILITAT-COMUNICACIO-URBANITZACIONS-IMPOSTOS-TAXAS-SANCIONS-MULTES-MOBILIARI-VEHICLES-BOMBERS-PROTECCIO CIVIL-ANIMALS-

A partir d'ara tindrem una nova secció i ens agradaria que tu fossis el protagonista. Envia'ns un correo electrònic explicant el problema que tens i si se t'acudeix alguna solució. Intentarem publicar-lo al nostre blog i fer-ne un seguiment.


diumenge, 18 de novembre del 2012

La crisis ens emmalalteix


Avui he llegit al diari un article, que explicava com la crisi feia que els metges tinguessin moltes mes visites de pacients, molts d’ells en perill de suïcidi a causa de la por al desnonament.

És increïble veure, con estan de preocupats els partits polítics per la campanya electoral, i sobre tot en treure els draps bruts els uns al altres, si no llegiu la noticia dels comptes de Suïssa d’en Mas i Pujol,  i no són capaços de trobar una solució com cal a la pobresa que ens amenaça dia a dia en aquest país.
Ja no és que la gent estigui en perill de suïcidi, si no que a més a més han d’anar al metge per evitar que ho facin. Però amb les retallades potser fins i tot es queden sense metge perquè l’hauran de pagar i no podran.

I fins i tot penso, si cal una despesa com la que estan fent per la campanya electoral, en aquest moments tal i com tenim el país.

No em sembla estrany que hi hagi gent que desitgi que torni, el que ells considerant un temps millor.

Marta González