BASURAS-SANITAT-OBRES-MEDI AMBIENT-CARRERS-SENYALS-TRAFIC-CULTURA-RIERES-PONTS-GOVERNACIO-HISENDA-COOPERACIO-ESPORTS-MOBILITAT-COMUNICACIO-URBANITZACIONS-IMPOSTOS-TAXAS-SANCIONS-MULTES-MOBILIARI-VEHICLES-BOMBERS-PROTECCIO CIVIL-ANIMALS-

A partir d'ara tindrem una nova secció i ens agradaria que tu fossis el protagonista. Envia'ns un correo electrònic explicant el problema que tens i si se t'acudeix alguna solució. Intentarem publicar-lo al nostre blog i fer-ne un seguiment.


dimarts, 6 de juliol del 2010

ELS BOSCOS

Malauradament la situació dels nostres boscos és molt lamentable, encara queden pins caiguts de les fatídiques ventades del mes de gener de 2009, als quals hem d’afegir els arbres caiguts per les darreres nevades. Això ha convertit una gran part del nostre municipi en zones amb un risc elevat d’incendis, la situació és perillosa, amb l’arribada de la calor les grans acumulacions de fusta seca i matolls es podrien convertir en combustible idoni per a un gran incendi.

El problema és molt greu, però encara ho és més el fet que no s’hagi iniciat cap actuació concreta per poder eliminar aquest risc, moltes parcel·les de les urbanitzacions tenen nombrosos arbres caiguts (també totes les que són de propietat municipal), els boscos del municipi es deterioren cada dia més, els veïns i veïnes veuen amb preocupació que arriba l’estiu i es pregunten què ha fet fins ara i què farà l’Equip de Govern en el futur per poder solucionar aquest problema?

n Diana Capilla