BASURAS-SANITAT-OBRES-MEDI AMBIENT-CARRERS-SENYALS-TRAFIC-CULTURA-RIERES-PONTS-GOVERNACIO-HISENDA-COOPERACIO-ESPORTS-MOBILITAT-COMUNICACIO-URBANITZACIONS-IMPOSTOS-TAXAS-SANCIONS-MULTES-MOBILIARI-VEHICLES-BOMBERS-PROTECCIO CIVIL-ANIMALS-

A partir d'ara tindrem una nova secció i ens agradaria que tu fossis el protagonista. Envia'ns un correo electrònic explicant el problema que tens i si se t'acudeix alguna solució. Intentarem publicar-lo al nostre blog i fer-ne un seguiment.


dimarts, 6 de juliol del 2010

REPTES DE FUTUR

L'actual crisi econòmica ha deixat al descobert la incapacitat de molts governants per trobar solucions que garanteixin la continuitat del model social del país. Aquesta incapacitat ha quedat també palesa en la gestió feta des de l'ajuntament de Corbera. Davant la greu situació en què es troba el municipi, l'alcalde i els regidors/es del govern s'espolsen la responsabilitat, culpant els altres, en un exercici d'inoperància i desgovern que no fa més que agreujar la situació i decebre la ciutadania.

Vivim en una democràcia que estableix que el poble és sobirà i això vol dir que els ciutadans decidim el model de poble que volem. Som els ciutadans i ciutadanes els que triem en quina Corbera volem viure i quina Corbera volem deixar als nostres fills i filles.

GIU és un grup independent, no sotmès a cap sigla política, que ha aconseguit engrescar un bon grup de ciutadans de Corbera que tenim com a objectiu comú treballar per Corbera.

El repte no és fàcil, cal ser clars. No s'hi val fer promeses que no es poden complir. La meva experiència, tant des de l'oposició com des de l'alcaldia, exercida durant 5 anys, em fan bon coneixedor de la situació de Corbera i de les eines amb les que es treballa. No hi ha fòrmules màgiques: treball, honestedat i un bon equip.

I precisament a GIU he trobat un bon equip de persones, honestes, amb ganes de treballar. Un grup de ciutadans i ciutadanes il·lusionats però rigorosos. Conscients del repte i de les dificultats però preparats/es per assumir-les i disposats/es per treballar de ferm per la ciutadania.

n Pere Alegrí